به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای در مهد کودک بادکنک آبی
آموزش آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای باحضور مهندس امیر پور کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مهد کودک بادکنک آبی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، همزمان با هفته جهانی غذا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی کودکان، صبح امروز23 مهر 1404 مهندس امیرپور کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با حضور در مهد کودک بادکنک آبی دوره آموزشی اهمیت صبحانه سالم وآشنایی با جدول نشانگر رنگی تغذیه ای را برگزار کرد.
مهندس امیرپور در ابتدای آموزش در خصوص اهمیت مصرف صبحانه برای کودکان توضیحات لازم را داد و ضمن معرفی مواد غذایی مفید جهت وعده صبحانه بر محدودیت مصرف قندهای ساده در این وعده غذایی تاکید نمود. ایشان اظهار داشت هنگامی که کودکان صبحانه می خورند، احتمال کمتری دارد که در طول روز پرخوری کنند و احتمالاً انتخاب های غذایی سالم تری دارند. یک صبحانه متعادل همچنین سطح قند خون را تنظیم می کند و احتمال مصرف میان وعده های ناسالم و پرخوری در اواخر روز را کاهش می دهد. در ادامه ضمن معرفی خوراکی های مفید و مضر نکات لازم در خصوص جدول نشانگر رنگی ارائه داد و گفت: جدول نشانگرهای رنگی تغذیهای درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج می شود.
وی افزود: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین میکند، باعث میشود تا هزینههای درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بیرویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی ، طراحیشده است.
مهندس امیرپور ادامه داد: بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده شده است.
وی در ادامه یادآورشد :جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راه های نیل به این هدف، برخورداری از تغذیه صحیح است. بنابراین، آگاهی از اطلاعات مندرج بر روی برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی قدمی به سوی سلامتی است همچنین نشانگر رنگی کمک می کند زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی و آشامیدنی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم.
ارسال به دوستان